lørdag 25. juni 2011

No e vi DRiiiiiTNERVØS!!!

Dagen e kommen og vi e veldig optimistisk før start....

...MEN, etter å ha fått startnummer og inspisert MÅLOMRÅDET så e vi faktisk dritnervøs!!! Vi e GAL! Fullstendig GAL - ka e det vi har begitt oss ut på??? Her skal det altså yre av folkeliv i kveld og vi skal hesblese oss gjennom ei heil mil... hehehe.. vi bære går rundt å flire og fjotte og gru-glede oss tel i kveld...
Med startnummer 3110 og 3108 skal vi altså ut på farta i kveld - og vi syns det va litt artig når vi oppdaga på deltagerlista at ho som har startnummer 3109 e fra NEW ZEALAND! Det e faktisk 55 forskjellige nasjona representert her i springinga i Tromsø i kveld, og det syns jo vi e artig :)
Fersk i faget så fnise vi jo av det meste her på dennan springekonkurransen, og for første gang så skal vi altså montere en egen CHIP på skoen som skal måle tida vi bruke på mila... Det e jo faktisk ganske seriøst.... Men vi klare ikke la vær å flire :)
- Så om vi ikke prestere den beste tida i kveldens konkurranse, så love vi i alle fall å stille med de største glisan - også etter at vi e kommen i mål!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar